A Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben konferenciát a Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ) és annak Napenergia-hasznosítási Tagozata alapította 2009-ben azzal a céllal, hogy a tervezők, szerelők valamint a gyártók és kereskedők számára legyen egy közvetlen hangvételű, praktikus szakmai fórum, találkozási alkalom. Időközben a tagozat egyesületté alakult, így jött létre a Magyar Épületgépészek Napenergia Egyesülete (MÉGNAP), amely folytatta a szervezésben való közreműködést.

Jó minőségű, gyakorlatközeli és érdekes szakmai programokat nyújtunk az épületgépészeti kisvállalkozók és alkalmazottaik számára Budapesten és országszerte. Szívesen és örömmel látunk rendezvényünkön minden érdeklődő, a szakmai fejlődést fontosnak tartó épületgépészt villamos szakembert.

A MÉGSZ az épületgépészeti szakma legnagyobb tagságú egyesülete. A szakmai  rendezvények szervezése mellett vállalkozói és szakmai érdekvédelem, felnőttképzések, médiumok kiadása a fő tevékenységeink. Tagjaink és az egész szakma fejlődését szolgáljuk, segítjük, támogatjuk.

További infók:
http://www.megsz.hu/megsz/
http://www.megnap.hu/

http://epuletgepesz.hu/